Skip to content
Home » IGNITE 2013 i Salem, Mullhyttan

IGNITE 2013 i Salem, Mullhyttan

  • by

 

MissionsAktuellt nº13 - år 2013.indd

Hej Vänner!

Jag vill passa på att bjuda in dig till vår årliga konferens; ”IGNITE” i Salem Mullhyttan, som i år arrangeras den 18-20 oktober.

I år medverkar Victor John, Rickard Cruz, Patrik Olofsson, Josef Larenholtz och Johannes Sjöberg, vilket vi är glada för!

Victor John leder organisationen ASSI som under de senaste 20 åren fått se fantastisk tillväxt i Gudsrike, då  tusentals församlingar växt fram i norra Indien genom ASSI’s arbete där. Victor har en enorm erfarenhet om hur man med enkla medel kan ta Jesus sitt samhälle.

Richard Cruz är passionerad församlingsgrundare som arbetar i Helsingborg med att grunda Husförsamlingar. Richard drömmer om att få se fler svenskar följa Jesus.

Patrik Olofsson är pastor i Hope Vetlanda, en församling som de senaste åren fått se många helt vanliga svenskar komma till tro på Jesus.

Josef Larenholtz är en duktig och snabbtänkt kommunikatör. Josef kommer att leda lördagens TALK show då vi kommer att tala om hur vi på enkla och olika sätt kan dela vår tro på Jesus med dem som vi har runt omkring oss; där vi lever, jobbar eller går i skolan.

Vi kommer också ha speciella samlingar för alla barnen som Johannes Sjöberg från Örebro har hand om. Johannes har ett stort hjärta för de unga och hans samlingar som innehåller både Bibel och bus är alltid mycket populära hos barnen.

Förbered dig på en riktig go helg inför Guds ansikte!

Helgens program

Fredag den 18 okt kl 19.00 Rickard Cruz, församlingsplanterare från Helsingborg. FIKA!!!

Lördag den 19 okt kl 19.00 TALK show med Victor John, Rickard Cruz, Patrik Olofsson och Mikael Boman. Programledare: Josef Larenholtz, Vetlanda. FIKA!!!

Söndag den 20 okt kl 11.00 Victor John.  Vi äter lunch tillsammans.

Varmt välkommen!

/Mikael Boman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *