Skip to content

Mission

Missionsbefallningen:
“Gå för den skull ut i hela världen och gör alla folk till lärjungar.
Döp dem i Faderns, Sonens och den helige Andes namn, lär dem att hålla allt vad jag har befallt dem och jag är med er alla dagar in till tidens slut”
Matteus 28:19
.

Svensk Pionjärmission

Svensk Pionjärmission är en organisation som bedriver mission med inrikting på vad man kallar 10-40 fönstret. Svensk Pionjärmission bedriver bl.a en lärjungaskola i Nuwara Eliya på Sri lanka. Besök gärna Svensk Pionjärmissions hemsida www.svenskpionjarmission.se.
Där kan du få mycket information om vad de gör.

Sat7

Vi stöder de kristna i Mellanöstern och Nordafrika i deras kristna vittnesbörd och liv. Vi strålar de goda nyheterna om Guds rike direkt in i människors hem, in i centrum för familjelivet.
Vi levererar kristen satellit-tv för Mellanöstern och Nordafrika.

ISA60

Vilka vi är ISA60 International är ett samfundsöverskridande,
icke-vinstdrivande arbete som är uppbyggt på tydliga bibliska principer. Vår vision är att få se nationer förvandlas genom vanliga män och kvinnor som väljer att ”stå upp och vara ljus” i familjen, på arbetsplatsen och i samhället.

Assi

Victor och Solevi leder pionjärarbete bland folkgruppen Bhojpuris i delstaten Uttar Pradesh i norra Indien. Där jobbar de huvudsakligen med församlingsplantering. Rörelse har spritt sig ut över Indien och även till andra länder, dit Victor åker och undervisar och hjälper till på olika sätt. Assi arbetar också med olika hjälpverksamhet, bl.a ett arbete med järnvägsbarn.