Skip to content

Väx i stället i nåd och kunskap om vår Herre och Frälsare Jesus Kristus.
Hans är äran, nu och till evighetens dag. Amen.
2 Petrusbrevet 3:18

Våra kurser och program...

TONÅR

På fredagar kl 19-22 (om inget annat anges på programmet) så träffas vi i Salem.

Om du går i sjuan och uppåt är du välkommen!

För mer info kolla facebok Tonår Mullhyttan, där kan du se vad som händer varje fredag.
Ledare: Markus Rohdén, Rickard Wallström, Benjamin Boman, Isak Andersson, Lisen Axelsson och Mikael Boman.

BARN I SALEM

“Låt barnen komma till mig…!”

Barnen är vår framtid. Vi i Salemförsamlingen vill vara en plats där våra barn trivs. Där de känner sig trygga, älskade och sedda för de unika och fantastika personligheter de är.

Läs gärna om de olika verksamheter som vi erbjuder, och tveka inte att kontakta oss ledare om du har några frågor, förslag eller bara vill tala med oss.

SCOUT

Scouterna träffas tisdagar mellan 18 och 19.15. Du som går i 3:an till 6:an är välkommen.

På Scouterna gillar vi att vara ute. Vi bygger, fiskar, badar, klättrar mm. Varje termin åker vi dessutom på hajk eller läger. Det får du bara inte missa!!

Bilder från Scoutläger i Baggetorp 2013

SÖNDAX

Uppehåll pga av Websändingar. Vi återkommer… Om du har frågor kontakta gärna någon av ledarna, se kontaktuppgifter längst ner på sidan.
Söndax vad är det??

Jo till Söndax är alla barn mellan 3 och 12 år välkomna. Vi träffas varje söndag i Salem. Först är vi med däruppe i kyrkan 5-10 minuter och sedan går de yngre barnen (upp till årskurs 1) ner i källaren och får höra spännande berättelser ur bibeln. Dessutom tävlar vi, sjunger, dansar och annat kul. Ibland leker vi lekar, ibland gör vi något pyssel eller gör ett drama.

De äldre barnen (mellanstadieåldern) går upp i lägenheten och har en samling där följt av fika och häng med biljard, pyssel och andra spel.

Ledare:

Vi som är ledare för Söndax är: Theresa Boman 070-3802590 Johanna Johansson 070-3802562 Yvonne Johansson 070-3802591, Gunilla Sellén-Johansson och Lisa Rohdén.

KEY SERVANTS ACADEMY

Vad är Key Servants Academy?

Key Servants Academy är ett forum för lärjungaträning som vänder sig till församlingens ungdomar. Vi träffas varannan söndag kl 17-19 (se kalender) hemma hos Yvonne och Jörgen Johansson på Västanås. På träffarna kombineras undervisning om bibliska sanningar och principer med gruppsamtal och förbön. Alla deltagare som så önskar erbjuds tillgång till en personlig mentor.

Vill du veta mer?

Besök vår egen hemsida.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta pastor Andréas Andersson.