Söndax

Söndax vad är det??

Jo till Söndax är alla barn mellan 3 och 12 år välkomna. Vi träffas varje söndag i Salem. Först är vi med däruppe i kyrkan 5-10 minuter och sedan går de yngre barnen (upp till årskurs 3) ner i källaren och får höra spännande berättelser ur bibeln. Dessutom tävlar vi, sjunger, dansar och annat kul. Ibland leker vi lekar, ibland gör vi något pyssel eller gör ett drama.

De äldre barnen (mellanstadieåldern) går upp i lägenheten och har en samling där följt av fika och häng med biljard, pyssel och andra spel.

Ibland åker vi på hajk. Det är jättekul. Då får vi lite mer tid på oss att leka och vara tillsammans och ha kul. Vi brukar vara på Vekhyttegården. Om du är nyfiken på vad Söndax är så är du jättevälkommen och komma och hälsa på. Om du trivs med oss så skulle vi bli jätteglada om du vill bli en i Söndaxgänget. Välkommen!!

Supersöndax

Några gånger varje termin så har vi något vi kallar Supersöndax. Då är vi tillsammans alla åldrar och vi bjuder in ALLA som vill komma. Ofta är vi uppe i kyrkan men ibland är vi någon annanstans, som i gympasalen eller på Kvarngården. Vi tycker det är jätteroligt när många barn vill komma och vara med. Jesus tycker ALLA barn är viktiga och det tycker vi med! Håll utkik efter annonser om Supersöndax och ta med dina kompisar och kom och var med. Nedan finns lite bilder från vår senaste Familjefest på Kvarngården, kolla gärna in dem.

Genom åren har vi gjort många olika typer av julspel och berättelser. Om du vill ta en titt på vad vi gjorde förra året 2009 så kan du göra det genom att klicka på länken nedan.   Julspel i Salem av Söndaxbarnen 2009 from josef sjoberg on Vimeo.

Ledare:

Vi som är ledare för Söndax är: Theresa Boman 070-3802590 Johanna Johansson 070-3802562 Yvonne Johansson 070-3802591, Gunilla Sellén-Johansson, Lisa Rohdén och Zara Svanberg.

Välkommen till Salemförsamlingens hemsida!

Hoppas du hittar det du söker. Om du har frågor som du inte kan få svar på här, så tveka aldrig att höra av dig till oss.

Vi finns här för dig!