Pastorer

 

andreasanderssonW200

Andréas Andersson anställdes som pastor i Salem den 4 december 2014. Han brinner för att via undervisning och mentorskap frigöra människor i deras unika, gudagivna syfte och livsuppgift.
Andréas har en bakgrund som företagare, författare och direktor för den kristna idrottsorganisationen Sport for Life. Under fem år var han ordförande i Mellringekyrkan i Örebro. Tillsammans med sin fru Lena har han grundat insamlingsstiftelsen Guldnyckeln och tagit initiativ till ISA60 International (www.isa60.org), ett missionsarbete där församlingar i Afrika utrustas för uppgiften att hjälpa män och kvinnor att leva ett Kristuscentrerat, trovärdigt och fruktbärande vardagsliv. Andréas är också ordförande i Evangelistfonden (www.evangelistfonden.se).
Lena och Andréas bor i ett gammalt kapell i det lilla samhället Arvaby, ca 20 min från Mullhyttan.

MB

Mikael Boman arbetar sedan i nov 2011 som pastor i Salem.

För övrigt arbetar Mikael med mission genom Svensk Pionjärmission. Han reser regelbundet till framför allt Sri Lanka, men även andra länder. Vill du veta mera om Svensk Pionjärmission besök gärna www.svenskpionjarmission.se.

Mikael bor med sin fru Theresa och deras fyra barn Benjamin, Daniel, Amanda och Elias på Västanås Gård och arbetar även halvtid på B.R.A Maskiner AB. Mikael Boman kan nås på telefon 070-6239953  eller email boman.m@gmail.com .

 

 

Välkommen till Salemförsamlingens hemsida!

Hoppas du hittar det du söker. Om du har frågor som du inte kan få svar på här, så tveka aldrig att höra av dig till oss.

Vi finns här för dig!