Sommarens program Salem

Glasscafé i Salem ons, fre, sön kl 17-21 vecka 26-32

Söndag 30 juni kl 10: Gudstjänst i Vekhyttans missionshus med Ingemar Fhager.

Söndag 30 jun: Besök av Alexandra Engen, f d mountainbike-proffs, olympier och dubbel världsmästare. Trots alla framgångar och medaljer har hon har funnit någonting som hon värderar ännu högre. Sång av Amanda Boman.

Söndag 7 jul: Besök av Jenny Axene från organisationen Invisible Friends. Invisible Friend arbetar för att öka medvetenheten om att hundratusentals barn växer upp i fängelser. I statistiken kallas de för ”the invisible interns” och deras brott är att de är barn till en dömd förälder. Sång av Magdalena Carles.

Mullhyttemarken (Obs! Andra tider):

Lördag 13 jul:Glasscaféet öppet kl 11-16. Lunchservering – Pytt i panna – allt överskott går till Mullhyttans skolbarn.

Grill & Glasscafé kl 19-23. Ca 19.30 Framträdande av Maria & Daniel Fagré, som är nyss hemkomna till Mullhyttan efter ett år i England.

Söndag 14 jul:Glasscaféet öppet 11-16. Obs! Ingen andakt vid kl 18.

Söndag 21 jul: Besök av Solevi och Victor John, som varit församlingens missionärer i många år. De har ett stort arbete i norra Indien där de bl.a med att hjälpa övergivna barn på ett mycket konkret och effektivt sätt.

Söndag 28 jul: Besök av sångerskan My Kullsvik, som alltid har stått på scen och delat med sig av sin sång. Med känsla och en närvaro kommer hon uppträda på glasskafékvällen och framföra några av hennes personliga favoritlåtar samtidigt som vi får höra lite om hur hennes liv mellan låtarna. 

Söndag 4 aug: Besök av Anders & Anna Norström från Åbytorp, som sjunger och spelar. 

Fredag den 9 aug: ca 19.00 Sara & Sam Hargreaves spelar och sjunger 

Söndag 11 aug kl 10.00: Gudstjänst i Vekhyttans missionshus med Ingemar Helmner
Söndag 11 aug: Besök av den rikskände evangelisten Ingemar Helmner, som sjunger och talar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *