Vi hälsar vår nye pastor välkommen till oss!

Andréas Andersson anställdes som pastor i Salem den 4 december 2014. Han brinner för att via undervisning och mentorskap frigöra människor i deras unika, gudagivna syfte och livsuppgift.
Andréas har en bakgrund som företagare, författare och direktor för den kristna idrottsorganisationen Sport for Life. Under fem år var han ordförande i Mellringekyrkan i Örebro. Tillsammans med sin fru Lena har han grundat insamlingsstiftelsen Guldnyckeln och tagit initiativ till ISA60 International (www.isa60.org), ett missionsarbete där församlingar i Afrika utrustas för uppgiften att hjälpa män och kvinnor att leva ett Kristuscentrerat, trovärdigt och fruktbärande vardagsliv. Andréas är också ordförande i Evangelistfonden (www.evangelistfonden.se).
Lena och Andréas bor i ett gammalt kapell i det lilla samhället Arvaby, ca 20 min från Mullhyttan.
Andreas och Mikael kommer nu att arbeta sida vid sida i pastorsuppgiften i församlingen.
andreasanderssonW620

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *