Skip to content
Home » En kväll av helande kl 18.00 i morgon lördag

En kväll av helande kl 18.00 i morgon lördag

peter_1

En kväll av helande

I morgon lördag är du välkommen till “En kväll av helande”. Vi får besök av Peter Nilsson som är ungdoms- & familjepastor i Baptistkyrkan i Karlskoga. Vi börjar kl 18.00, varmt välkommen!

Nedan kommer en liten personlig hälsning från Peter
——————
Hej!

Mitt namn är Peter Nilsson. Jag är en ganska barnslig 38 årig ungdomspastor som älskar Gud, min familj och chips väldigt mycket!

Min fru heter Joanna och vi har nu varit gifta i över 19 år. Barnen heter Nellie, Gabriel & Alicia; 18,15 &13 år. Sen har vi ju hunden Fanta oxå. En kinesisk nakenhund med päls…

Större delen av mitt vuxna liv har jag jobbat som hantverkare. Närmare bestämt 23 år, så jag har inte någon större erfarenhet av skolvärlden som ni kanske förstår.

Jag är uppväxt i ett kristet hem med föräldrar som alltid funnits där för mig och jag hade bra koll på mitt liv, både i min Gudsrelation och i familjelivet, trodde jag…!

Runt 2001-2002 började många saker hända i våra liv som var utom min kontroll och jag upplevde att allt jag var och hade, tappade den skärpa som fanns innan. Detta ledde till att jag gick djupare och djupare in i en depression. Den höll i sig i närmare 7 år. Ganska exakt till den 18 november 2008.

Detta är en dag jag aldrig kommer glömma! Från den dagen blev Guds kärlek, kraft och frihet så påtaglig att det förändrade allt, och det har aldrig blivit detsamma igen. Det jag trodde skulle hålla i sig i högst två veckor har nu fortsatt att expandera och utvecklas i snart 6 år. Det jag vill dela med er är konsekvensen av det tillfället och fortsättningen efter det både i ord men också i handling.

Guds kraft är oerhört verksam idag och jag tror att ni kommer känna er rejält uppmuntrade efter den här kvällen.

Jag ser verkligen fram emot att få dela detta med er och faktiskt få möjlighet att få ge vidare av det jag har fått, som en andlig gåva till er. Hoppas ni är förväntansfulla på att Gud kommer göra stora ting i Mullhyttan. Det är vi!

Vi ses på lördag! 🙂

/Peter Nilsson

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *